+45 8682 1466

Buskørsel og busrejser i Danmark og til hele Europa

Silkebus kan arrangere forskellige former for buskørsel og busrejser for private grupper, virksomheder, foreninger, skoler, ungdomsuddannelser og institutioner i blandt andet Silkeborg.

 

Busrejser til Berlin og Prag eller buskørsel i Danmark

Buskørsel og busrejser kan ske til for eksempel Berlin eller Prag, samt alle andre byer i Europa og Skandinavien, men naturligvis også i hele Danmark. Buskørsel og busrejser kan være med eller uden hotelovernatning og udflugter, men vi står meget gerne for både overnatninger og udflugter til seværdigheder.

Vi kan blandt andet tilbyde at arrangere følgende i forbindelse med buskørsel og busrejser:

  • Hotelreservationer
  • Teater- og koncert ture
  • Guidet rundvisninger
  • Bespisning

Vi har en lang række samarbejdspartnere i forbindelse med busrejser, hvor vi står for buskørsel, og hvor rejsebureauet står for det rejsetekniske.

Moderne turistbusser med Wi-Fi til buskørsel og busrejser

Vi har moderne og komfortable turistbusser, der naturligvis har trådløst internet. Busserne køres af vores friske, veluddannede og dygtige chauffører, der naturligvis er fra Danmark. Vi har med andre ord en god forståelse for både service og kvalitet samt trafiksikkerhed. Og det er ikke tilfældigt, at vi var blandt de fire første vognmænd, der fik en ISO-miljøcertificering.

Kontakt os for at høre mere

Silkeborg Busselskab er naturligvis medlem af både Danske Busvognmænd og Rejsegarantifonden. Men hvis du vil høre mere om Silkeborg Busselskab, kan du ringe til os på telefon 86 82 14 66, eller du kan skrive til silkebus@silkebus.dk. Derpå kan vi komme med forslag og priser på buskørsel og busrejser.

Kontakt os

Silkebus A/S

 

ISO Certifikat

Vi støtter blandt andet BSV – SIF og Silkeborg Voel.

ISO miljøcertificeret - Medlem af Danske Busvognmænd - Medlem af rejsegarantifonden – nr. 2957.

Bliv ringet op