+45 8682 1466

Studieture og skolerejser for skoler og ungdomsuddannelser

Silkebus har opnået store kompetencer i at arrangere studieture og skolerejser til blandt andet Berlin og Prag, men vi kører også til andre europæiske byer, herunder naturligvis til alle de skandinaviske byer.

Vi kan stå for studieture og skolerejser for skoler og ungdomsuddannelser, herunder ture og udflugter, som eleverne selv arrangerer. Vi kører især for skoler i Silkeborg, Århus og Viborg, men vi kan også køre for skoler andre steder i landet.

Vores studieture og skolerejser kan være med udflugter

Ved studieture og skolerejser kan vi blandt andet varetage:

  • Hotel- og hostel reservationer
  • Teater- og koncert ture
  • Guidet rundvisninger

Dertil kommer, at vi kan komme med forslag til gåture og andre udflugter på egen hånd.

Turistkørsel på destinationen kan ske i vores busser, og guideservice tilbydes i samarbejde med Guideservice Danmark. Studieture og skolerejser kan med andre ord tilrettelægges som færdige pakkerejser, men vi kan også nøjes med at udføre transporten. Normalt vil bussen stå til rådighed under hele opholdet.

Det kræver naturligvis tillid, når forældre skal give os lov til at transportere deres børn og unge rundt i Europa. I forbindelse med studieture og skolerejser, er det er en tillid, som vi forsøger at leve op til hver eneste dag. Alle vores chauffører er naturligvis danske.

Ring til os for at høre mere om studieture og skolerejser

I er velkommen til at ringe til Silkeborg Busselskab på telefon 86 82 14 66 eller at skrive til os på silkebus@silkebus.dk, hvis I ønsker mere information om studieture og skolerejser, herunder for at få priseksempler eller et uforpligtende tilbud.

Kontakt os

Silkebus A/S

 

ISO Certifikat

Vi støtter blandt andet BSV – SIF og Silkeborg Voel.

ISO miljøcertificeret - Medlem af Danske Busvognmænd - Medlem af rejsegarantifonden – nr. 2957.

Bliv ringet op