MED PARTYBUSSEN KOMMER DU KØRENDE MED FESTEN

Silkebus kører både dag og nat med partybusser. Vi kører til fødselsdagsfester, polterabend, firmafester og opvarmning til bryllupsfesten. Vi kører også til børnefødselsdagen. Her sørger vi for at dit barn får den fedeste fødselsdag transport, sammen med alle fra klassen.

VI KØRER TIL ALLE SLAGS FESTER

Hvem drømmer ikke om at blive kørt rundt i en partybus og feste natten lang? Eller allerede starte festen på vej til firmafesten, studentergildet, polterabend og meget mere.

Med en partybus får du uden tvivl en sjov og anderledes måde at starte eller forsætte festen på. Uanset hvilken slags fest det er, skræddersyr vi den perfekte løsning til dig.

Vi går op i god service, derfor gør vi vores ypperste for at sikre, at du får en forrygende fest ombord på vores partybus, som du altid ville kunne huske.

Vores chauffør glæder os allerede til at kører med jer! Book din tur allerede nu eller kontakt os for at høre mere.

KOM GODT FREM MED VORES PARTYBUS

Vores chauffør har mange års erfaring indenfor buskørsel. De vil altid tage godt imod dig og sørge for at I får den bedste service. Vores chauffør er altid klar på at skabe den bedste fest for dig og dine gæster. 

Vores sikkerhed er i top og forsikringerne er også altid i orden. Derfor kan vi altid love dig den bedste service og den mest sikre tur, både for dig og dine gæster.

Gode grunde til at leje vores partybus

  • Du starter allerede festen på vej til festen
  • Partybussen er en sjov gimmick, som gør jeres aften til noget særligt
  • En partybus løfter stemningen i en fart til nye højder
  • En oplevelse dine gæster aldrig vil glemme 

Kontakt os for flere informationer om vores partybusser

Har du spørgsmål vedrørende vores partybusser, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 86 82 14 66 eller send en mail til silkebus@silkebus.dk, du kan også altid hurtig udfylde vores kontaktformular. Vi bestræber os på at vende hurtigst muligt tilbage.

 

Besøg silkebusparty.dk