Kør sikkert ud og kom godt hjem!

Silkeborg Busselskab, der også kaldes Silkebus, har et forpligtende motto: Kør sikkert ud og kom godt hjem! Silkeborg Busselskab råder over en stor og moderne vognpark, der rækker over minibusser, liftbusser i flere størrelser og de allernyeste turistbusser med alt i komfort.

Som busselskab kan vi tilbyde alle former for personbefordring under trygge og sikre forhold.

​Vi udfører alle opgaver hos Silkeborg Busselskab

​​Silkeborg Busselskab kan løse enhver opgave for både private, virksomheder, foreninger, skoler og institutioner, og har vi ikke det ønskede på listen, kan vi garanteret hjælpe alligevel.

Vores opgaver indenfor personbefordring omhandler bland andet:

​Men det kan også være enhver anden form for buskørsel.​

Du finder den bedste service hos Silkeborg Busselskab

​Silkeborg Busselskab har en klar målsætning om at tilbyde branchens bedste service og højeste kvalitet. Derfor prioriterer vi vores chauffører, så de både føler sig som og agerer som de bedste chauffører, vores kunder kunne tænke sig. Det kræver at vi har fokus på såvel deres personlige egenskaber som deres trivsel inden for og uden for Silkebus' rammer.

Silkeborg Busselskabs chauffører er derfor ikke bare chauffører. De er dine ledsagere på turen og dine venner på rejsen. Gode busoplevelser handler om mennesker med engagement, og dem finder du altid i vores busselskab. Dertil kommer, at vi kun benytter danske chauffører.

Vi bekymrer os for vores klode

Med busser til de fleste formål opfordrer vi altid til at benytte offentlig transport og tilbyder her de bedste ramme for at gøre køreturen så hyggelig og behagelig som muligt. For at passe bedst muligt på miljøet med de muligheder vi har, prioriterer vi altid at købe nye busser, da sådanne er meget mere miljøvenlige end gamle busser.

Vores busselskab var derfor også blandt de fire første danske vognmænd, som fik en ISO-miljøcertificering.​

​Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Silkeborg Busselskab har hjemme i Silkeborg men kører i hele Danmark. Kan du ikke finde det, du leder efter, så ring til os, så kan vi garanteret hjælpe alligevel.

Du kan ringe til os på telefon 86 82 14 66, eller skrive til os på silkebus@silkebus.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på buskørsel.​