En stor flåde at moderne busser

Silkebus A/S råder over en stor flåde at moderne busser - fra de helt store turistbusser til forskellige minibusser.

3 dobbeltdækkere busser - Vi har tre dobbeltdækkere med plads fra 78 til 83 personer. Her vil du opleve høj komfort med bl.a. lækre sæder med masser af benplads, koldt og varmt køkken og meget fine toiletforhold.

11 turist busser - Silkebus A/S tilbyder turistbusser med rigelig plads til mellem 40 og 56 passagerer. Her finder du naturligvis også, alt hvad hjertet begærer i komfort og fine faciliteter. Vore busser er udstyret med ergonomiske stole, klima, fladskærme og vi har lavet ekstra god benplads, så vore passagerer sidder godt - selv på de helt lange turer.

1 lift bus - Vi har en stor bus med lift og fleksibel indretning, så grupper på op til 8 kørestolsbrugere ikke behøver, at blive delt på rejsen. Busserne kan hurtigt indrettes/ omstilles til enhver opgave.

20 mini busser - Silkebus A/S er eksperter i persontransport og selvfølgelig er vi også i front med handicapkørsel. Vore minibusser har mellem 8 og 16 sæder. 3 er udstyret med lift og kan indrettes efter behov. Vi har mange faste daglige kørselsopgaver for områdets skoler og institutioner.

Sikkerhed er altafgørende!

Alle vore busser er indrettet med masser af sikkerhedsudstyr og hele vognparken serviceres løbende på eget værksted.

Kør sikkert ud og kom godt hjem...