Vi tilbyder handicapkørsel

Silkebus A/S tilbyder handicapkørsel og buskørsel for specialskoler, plejehjem, opholdssteder og andre institutioner. Vi lægger stor vægt på at yde den allerbedste service til vores mange kunder, der har et handicap. Det gælder kørestolsbrugere og ældre medborgere, der ikke længere er helt så mobile, hvorfor de har brug for handicapkørsel.

​Vores chauffører har stor erfaring med handicapkørsel

​Vi udfører dagligt forskellige former for bus- og handicapkørsel for en række institutioner i blandt andet Silkeborg. Her løser vi alle slags opgaver, der kræver professionelle chauffører og busser med lift, og vi hjælper eller bærer naturligvis vores passagerer både ud og ind.

​Vi har en række veluddannede chauffører og et personale, der alle har en glad og positiv tilgang til handicapkørsel. Dertil kommer, at de har en god forståelse for både service og kvalitet, men også for trafiksikkerhed.

Vores chauffører har endvidere stor erfaring med betjening af lifte og fastspænding af kørestole og brugere. Vi sætter med andre ord en stor ære i at alle, på trods af fysiske omstændigheder, skal kunne opleve glæden ved handicapkørsel med Silkebus

​Vi kan udføre handicapkørsel med minibus eller en stor bus

​Vi har fem mindre liftbusser til handicapkørsel, men vi har også en stor bus, der har en fleksibel indretning, så der kan være grupper på op til ti kørestolsbrugere i den samme bus. Derved kan vi undgå, at vi skal splitte gruppen op i flere busser på rejser og udflugter.

​Kontakt Silkebus A/S i dag angående handicapkørsel

Du er velkommen til at bestille handicapkørsel hos Silkeborg Busselskab på telefon 8682 1466 eller på silkebus@silkebus.dk.