Mange års erfaring med studenterkørsel

Få en fantastisk studenterkørselstur i vores veteranlastbil med mulighed for tilkobling til anlægget via Bluetooth så musikken spiller jeres musik hele dagen. Der er kopholdere til jeres mokai/øl så I nemt kan vinke til alle I passerer og opfordre til dyt og råb på vejene. 

Hos silkebus har vi har mange års erfaring med studenterkørsel, og vores chauffører er klar til at give årets studenter den fedeste studenterkørsel i vores veteranlastbil. 

Studenterkørsel hvor der er styr på sikkerheden 

Med vores mange års erfaring har vi styr på studenternes sikkerhed, vi er meget opmærksomme på studenterne. Alle vores lastbiler er synet, vi har alle de rigtige forsikringer på plads, afskærmning langs ladet er i forsvarlige højde, vi har altid medbragt en førstehjælpskasse og brandslukning, hvis uheldet skulle være ude – alt dette er for at passe på jer og give jer den bestemt dag. 

Lastbilen giver de optimale rammer for den fedeste studentertur:

  • Der er plads til ca. 30 personer i vognen
  • Anlæg med mulighed for tilslutning af mobil, Ipad og lign gennem USB tilgang
  • Kopholder, så der er styr på øl, Mokai osv. gennem hele dagen

Vi har hjemme i Silkeborg men kører gerne i hele Midtjylland.

Kontakt os for yderligere informationer om studenterkørsel

Såfremt I har spørgsmål om studenterkørsel eller blot ønsker et uforpligtende tilbud, er I mere end velkommen til at kontakte os på mail Silkebus@silkebus.dk eller ringe på telefon 86 82 14 66 og få en god snak med os. 

Vi glæder os til at være med til at gøre studenterdagene til noget helt uforglemmeligt for jeres klasse.

Udfyld rutebeskrivelse her