Studenterkørsel - mange års erfaring

Er I klar til at afslutte de hårde år på skolebænken med et brag af en fest? I Danmark er det en stor tradition, at man tager med sin klasse på studenterkørsel i en studentervogn, når man er færdig med sin uddannelse. Faktisk så går denne tradition helt tilbage til omkring 1920’er, hvor det foregik i hestevogn fremfor i store lastbiler, som man kender det i dag. Traditionen tog dog først rigtig fart efter befrielsen i 1945, og har siden da været noget, som man ikke må være foruden, hvis man bliver student. Studenterkørsel er dog ikke længere kun for de gymnasiale uddannelser. Andre typer af ungdomsuddannelser giver dig nu også mulighed for at blive kørt rundt i fejring af den gennemførte uddannelse. Uanset om du er nyuddannet bagersvend, mekaniker, frisør eller andet, skal du have muligheden for at fejre din succes på lige fod med andre.
Vi tilbyder fede veteranlastbiler fra 1959, som er indrettet, så de er klar til en hel dag med studenterkørsel Silkeborg. Vi glæder os hvert år til at give de nyudklækkede studenter en helt unik oplevelse. Studenterkørsel er den ultimative fejring af en afsluttet uddannelse. Det er en tur, hvor man i fællesskab fejrer hinanden, men også hvor man kommer rundt til klassens familier og bliver fejret af dem. Studenterkørsel er once in a lifetime, og vi gør, alt hvad vi kan for at gøre oplevelsen uforglemmelig.

Hos Silkebus A/S har vi har mange års erfaring med studenterkørsel, og vores chauffører er klar til at give årets studenter den fedeste oplevelse i vores veteranlastbil. 

Dette får du med vores Studenterkørsel i Silkeborg

På vores vogne er der plads til 30 mennesker, og de er indrettet med et langbord og bænke, hvor I kan sidde og slappe af, når det bliver hårdt at stå op. Få en fantastisk studenterkørselstur i vores veteranlastbil med mulighed for tilkobling til anlægget via Bluetooth så anlægget spiller jeres musik hele dagen. Der er kopholdere til jeres mokai/øl så I nemt kan vinke til alle I passerer og opfordre til dyt og råb på vejene. Studenterkørsel Silkeborg er på jeres vilkår, hvor I bestemmer ruten, samt hvordan lastbilen skal pyntes. Kun fantasien sætter grænser for, hvad I kan pynte den med. Vi elsker, når der bliver gjort noget ud af vores studentervogn, og det vil kun skabe mere opmærksomhed på jeres dag.
Hos Silkebus A/S har vi har mange års erfaring med studenterkørsel Silkeborg, og vores chauffører er klar til at give årets studenter den fedeste studenterkørsel i vores veteranlastbil. Husk at det er en god idé at planlægge i god tid! Book studenterkørsel Silkeborg hos os, og vi sørger for en køretur, som I aldrig glemmer!

Studenterkørsel 2023 hvor der er styr på sikkerheden

Med vores mange års erfaring har vi styr på studenternes sikkerhed, vi er meget opmærksomme på studenterne. Alle vores lastbiler er synet, vi har alle de rigtige forsikringer på plads, afskærmning langs ladet er i forsvarlige højde, vi har altid medbragt en førstehjælpskasse og brandslukning, hvis uheldet skulle være ude – alt dette er for at passe på jer og give jer den bedste dag.

Udover den høje sikkerhed tilbyder vi også de bedste chauffører. Chaufføren er nemlig en vigtig del af dagen, og derfor har vi et team af festglade chauffører, der sørger for, at stemningen er på max hele dagen, og at sikkerheden samtidig er i top. De søde og dygtige chauffører sørger for, at I med garanti kommer godt og sikkert frem.

Lastbilen giver de optimale rammer for den fedeste studentertur:

  • Der er plads til ca. 30 personer i vognen
  • Anlæg med mulighed for tilslutning af mobil, iPad og lignende gennem USB tilgang
  • Kopholder, så der er styr på øl, Mokai osv. gennem hele dagen

Du kan være sikker på at få den fedeste fest. Vi vil gøre alt for, at det bliver en dag, dig og din klasse aldrig glemmer. Vi er med jer hele vejen for at yde den bedst mulige service lige fra booking og lej studentervogn til, når du drikker den første øl. Studenterkørsel pris kan du få mere information om ved at udfylde og sende en forespørgsel.

Vi har hjemme i Silkeborg, men kører gerne i hele Midtjylland. Når I skal udarbejde jeres kørerute for studenterkørslen, er det vigtigt, at man har en ide om, hvor langt man kan nå. Bor klassen eksempelvis meget spredt, kan det være svært at nå alle. Husk at vognmanden ikke må køre mere end 50 km/t, og husk at indregne tid ved hvert stop. En god tommelfingerregel er, at man skal gå efter at ramme maksimum 10 – 12 timers kørsel, da man står op i vognen under meget af turen, og på dette tidspunkt er ret smadret.

Når man har kørt hele dagen, kan dem som orker feste videre i byen, eller man kan evt. feste videre hos det sidste stop på ruten. Mulighederne er mange, og det er helt op til jer, hvordan dagene skal foregå. Book studenterkørsel hos os og få den bedste oplevelse sammen.

Kontakt os for yderligere informationer om studenterkørsel Silkeborg

Udover vores ønske om at tilbyde luksus studenterkørsel til billige priser har vi hos Silkebus også et ønske om at tilbyde vores kunder en effektiv, pålidelig og lettilgængelig service. Såfremt I har spørgsmål om studenterkørsel Silkeborg eller blot ønsker et uforpligtende tilbud, er I mere end velkommen til at kontakte os på mail silkebus@silkebus.dk eller ringe på telefon 8682 1466 og få en god snak med os. Vi stræber altid efter at besvare alle spørgsmål og andre henvendelser så hurtigt som muligt, og vi er altid ærlige og hjælpsomme.

Vi glæder os til at være med til at studenterdagene til noget helt uforglemmeligt for jeres klasse.

Udfyld rutebeskrivelse her