+45 8682 1466

Busselskab i Silkeborg

 

Silkeborg Busselskab, der også kaldes Silkebus, har et forpligtende motto: Kør sikkert ud og kom godt hjem!

Silkeborg Busselskab råder over en stor og moderne vognpark, der rækker over minibusser, liftbusser i flere størrelser og de allernyeste turistbusser med alt i komfort. Som busselskab kan vi tilbyde alle former for personbefordring under trygge og sikre forhold.

Vi udfører alle opgaver hos Silkeborg Busselskab


​Silkeborg Busselskab kan løse enhver opgave for både private, virksomheder, foreninger, skoler og institutioner. Vores opgaver indenfor personbefordring omhandler bland andet:

  • Handicaptransport
  • Sygetransport
  • Rutekørsel
  • Skolekørsel
  • Selskabskørsel
  • Turistkørsel

Men det kan også være enhver anden form for buskørsel.​

Du finder den bedste service hos Silkeborg Busselskab


​Silkeborg Busselskabs målsætning er at tilbyde branchens bedste service og højeste kvalitet. Derfor vælger vi de bedste chauffører, ligesom vi har fokus på deres personlige egenskaber. Og derfor er det ikke tilfældigt, at vores busselskab var blandt de fire første danske vognmænd, som fik en ISO-miljøcertificering.

Silkeborg Busselskabs chauffører er ikke bare chauffører. De er dine ledsagere på turen og dine venner på rejsen. Gode busoplevelser handler om mennesker med engagement, og dem finder du altid i vores busselskab. Dertil kommer, at vi kun benytter danske chauffører.

​Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Silkeborg Busselskab kører blandt andet i Silkeborg. Du kan ringe til os på telefon 86 82 14 66, eller skrive til os på silkebus@silkebus.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på buskørsel.​

Kontakt os

Silkebus A/S

 

ISO Certifikat

Vi støtter blandt andet BSV – SIF og Silkeborg Voel.

ISO miljøcertificeret - Medlem af Danske Busvognmænd - Medlem af rejsegarantifonden – nr. 2957.

Bliv ringet op