Buskørsel og busrejser i Danmark og til hele Europa

Busrejser til Europas perler eller buskørsel i Danmark

Silkebus arrangerer mange forskellige former for buskørsel og busrejser for private grupper, virksomheder, foreninger, skoler, ungdomsuddannelser og institutioner i blandt andet Midtjylland.

Silkebus er din partner, når der skal planlægges busrejser til Europa og Skandinavien, men naturligvis også når det drejer sig om busture i lidt mindre format inden for landets grænser.

Buskørsel og busrejser kan være med eller uden hotelovernatning og udflugter, men Silkebus står meget gerne for både overnatninger og udflugter til seværdigheder.

Vi har en lang række samarbejdspartnere i forbindelse med busrejser, hvor vi står for buskørsel, og hvor rejsebureauet står for det rejsetekniske. Vi kan blandt andet tilbyde at arrangere følgende i forbindelse med buskørsel og busrejser:

  • Hotelreservationer
  • Teater- og koncert
  • Guidede rundvisninger
  • Bespisning
  • Meget mere

Moderne turistbusser med Wi-Fi til buskørsel og busrejser

​Vi har moderne og komfortable turistbusser, der naturligvis har trådløst internet. Busserne køres af vores friske, veluddannede og dygtige chauffører. Vi har med andre ord en god forståelse for både service og kvalitet samt trafiksikkerhed. Alle vores busser er købt nye, og vi skifter løbende ud, så vi altid kan tilbyde både moderne og miljørigtige busser. Måske blandt andet af den grund var Silkebus blandt de fire første vognmænd, der fik en ISO-miljøcertificering.

Kontakt os for at høre mere om buskørsel og turistkørsel

Silkeborg Busselskab er medlem af både Danske Busvognmænd og Rejsegarantifonden. Hvis du vil høre mere om Silkeborg Busselskab eller vi skal hjælpe med dit transport-/rejsebehov, kan du ringe til os på telefon 86 82 14 66 eller sende en mail til silkebus@silkebus.dk.

Så sammensætter vi et skarpt tilbud på din næste bustur. 

Silkebus buskørsel
Silkebus eksklusiv transport
Silkebus VIP-kørsel

Kontakt os

Silkebus A/S

 
Log ind (til medarbejdere)

Vi støtter blandt andet BSH – SIF og Silkeborg Voel.

ISO miljøcertificeret - Medlem af Danske Busvognmænd - Medlem af rejsegarantifonden – nr. 2957.