Busrejser til Europas perler eller buskørsel i Danmark​

Silkebus A/S arrangerer mange forskellige former for buskørsel og busrejser for private grupper, virksomheder, foreninger, skoler, ungdomsuddannelser og institutioner i blandt andet Midtjylland. Silkebus A/S er din partner, når der skal planlægges busrejser til Europa og Skandinavien, men naturligvis også når det drejer sig om busture i lidt mindre format inden for landets grænser.

Buskørsel og busrejser kan være med eller uden hotelovernatning og udflugter, men Silkebus A/S står meget gerne for både overnatninger og udflugter til seværdigheder.

Vi har en lang række samarbejdspartnere i forbindelse med busrejser, hvor vi står for buskørsel, og hvor rejsebureauet står for det rejsetekniske.

Vi kan blandt andet tilbyde at arrangere følgende i forbindelse med buskørsel og busrejser:

  • Hotelreservationer
  • Teater- og koncert
  • Guidede rundvisninger
  • Bespisning
  • Meget mere

Moderne turistbusser med Wi-Fi til buskørsel og busrejser

​Vi har moderne og komfortable turistbusser, under buskørsel og busrejser er der naturligvis trådløst internet. Busserne køres af vores friske, veluddannede og dygtige chauffører. Vi har med andre ord en god forståelse for både service og kvalitet samt trafiksikkerhed.

Alle vores busser er købt nye, og vi skifter løbende ud, så vi altid kan tilbyde både moderne og miljørigtige busser. Måske blandt andet af den grund var Silkebus blandt de fire første vognmænd, der fik en ISO-miljøcertificering.

Vi tilbyder mange forskellige typer af busture som blandt andet: 

Kontakt os for at høre mere om buskørsel og turistkørsel

Silkeborg Busselskab er medlem af både Danske Busvognmænd og Rejsegarantifonden. Hvis du vil høre mere om Silkeborg Busselskab og vores buskørsel og turristkørsel  eller andet. Vi hjælper dig med dit transport-/rejsebehov,  du kan ringe til os på telefon 8682 1466 eller sende en mail til
silkebus@silkebus.dk.

Så sammensætter vi et skarpt tilbud på din næste bustur.