Turistkørsel med moderne turistbusser fra Silkeborg

Silkebus tilbyder lejebusser med chauffør til alle formål, herunder turistkørsel med turistbusser. Vores udgangspunkt er Silkeborg, Aarhus og Viborg, men vi kører overalt. Vi har moderne og komfortable turistbusser, og vi har naturligvis friske, veluddannede og dygtige chauffører til at varetage al bus- og turistkørsel. Derfor har vi en god forståelse for både service, kvalitet og ikke mindst trafiksikkerhed.​

Turistbusser til alle former for bus- og turistkørsel

Silkebus tilbyder turistkørsel og mange andre former for buskørsel med vores moderne og veludstyrede turistbusser, blandt andet:

​En væsentlig del af vores turistkørsel er konkrete rejser i ind- og udland, og derfor kan vi naturligvis også tilbyde turistkørsel i vores turistbusser, når I kommer frem til destinationen. Vi kan i samme forbindelse tilbyde guideservice, hvilket vi koordinerer med Guideservice Danmark.

Vi har en lang række samarbejdspartnere inden for turistkørsel og buskørsel. Derfor kan vi arrangere rejser til en række udvalgte rejsemål i Skandinavien og rundt i hele Europa. Vi kan tilrettelægge hele turen som en færdig pakkerejse for gruppen.

Hør mere om turistkørsel med vores turistbusser

​Hvis du vil vide mere om Silkeborg Busselskab, kan du ringe til os på telefon 86 82 14 66, men du kan også skrive til os på silkebus@silkebus.dk. Derpå kan vi tale nærmere om jeres behov for turistkørsel eller buskørsel med vores turistbusser.