Turistkørsel med moderne turistbusser fra Silkeborg

Silkebus A/S tilbyder lejebusser med chauffør til alle formål, herunder turistkørsel med turistbusser. Vores udgangspunkt er Silkeborg, Aarhus og Viborg, men vi kører overalt. Vi har moderne og komfortable turistbusser, og vi har naturligvis friske, veluddannede og dygtige chauffører til at varetage al bus- og kørsel. Derfor har vi en god forståelse for både service, kvalitet og ikke mindst trafiksikkerhed.​

Turistbusser til alle former for bus- og turistkørsel

Silkebus A/S tilbyder turistkørsel og mange andre former for buskørsel med vores moderne og veludstyrede turistbusser, blandt andet:

​En væsentlig del af vores turistkørsel er konkrete rejser i ind- og udland, og derfor kan vi naturligvis også tilbyde kørsel i vores turistbusser, når I kommer frem til destinationen. Vi kan i samme forbindelse tilbyde guideservice, hvilket vi koordinerer med Guideservice Danmark.

Vi har en lang række samarbejdspartnere inden for turistkørsel og buskørsel. Derfor kan vi arrangere rejser til en række udvalgte rejsemål i Skandinavien og rundt i hele Europa. Vi kan tilrettelægge hele turen som en færdig pakkerejse for gruppen.

Når du rejser med os, kan du altid læne dig tilbage, lade os stå for at få dig frem til din destination, og nyde fordelene ved at køre med vores turistbusser. Vi prioriterer altid din sikkerhed og komfort, derfor gennemgår vi også regelmæssigt vores busser efter sikkerhedskontrol og rengøring, så de er klar til når du stiger ombord. 

Vi går samtidig meget op i vores køretøjer og busser kan leve op til dine forventninger, derfor har vi vores samling af busser udvalgt og designet med din komfort i tankerne. Vi ser også vores services som mere end at komme fra A til B, og går derfor op i, at vores personale ombord på busserne giver dig venlighed og et smil med på vejen, og kan samtidig give dig anbefalinger af turistdestinationer og lokale attraktioner. 

Hør mere om vore services

​Hvis du vil vide mere om Silkeborg Busselskab, kan du ringe til os på telefon 8682 1466, men du kan også skrive til os på silkebus@silkebus.dk. Derpå kan vi tale nærmere om jeres behov for turistkørsel eller buskørsel med vores turistbusser.