Store kompetencer i at arrangere studieture og skolerejser

Silkebus A/S har opnået store kompetencer i at arrangere studieture og skolerejser til flere af Europas mest hyppige destinationer til det formål som blandt andet Berlin og Prag. Vi arrangerer busrejser og studieture til hvilken som helst europæisk og skandinavisk destination, så kontakt os med jeres ønsker, så kommer vi med et tilbud på jeres studietur. 

Vi kan stå for studieture og skolerejser for skoler og ungdomsuddannelser, herunder ture og udflugter, som eleverne selv arrangerer. Med vores beliggenhed i det midtjyske kører vi naturligt mest for skoler i Silkeborg, Aarhus og Viborg, men vi samler op og sætter af i hele Danmark.

Vores studieture og skolerejser kan være med udflugter

Vi kan hjælpe med det meste i forbindelse med planlægningen af studieture og skolerejser, herunder:

  • Hotel- og hostel reservationer
  • Teaterforestillinger og koncerter
  • Guidede rundvisninger

​Vores brede og gode erfaring med rejser til de fleste europæiske destinationer gør os desuden i stand til at komme med forslag til gåture og andre udflugter på egen hånd.

Turistkørsel på destinationen kan ske i vores busser, og guideservice tilbydes i samarbejde med Guideservice Danmark. Studieture og skolerejser kan med andre ord tilrettelægges som færdige pakkerejser, men vi kan også nøjes med at stå for transporten. Normalt vil bussen inklusiv chauffør stå til rådighed under hele opholdet.

Det kræver naturligvis tillid, når forældre skal give os lov til at transportere deres børn og unge rundt i Europa. I forbindelse med studieture og skolerejser, er det er en tillid, som vi forsøger at leve op til hver eneste dag ved at have meget stort fokus på altid at råde over dygtige, dedikerede chauffører, som sætter en ære i at køre både ordentligt og sikkert og i øvrigt overholde regler for lange ture.

Ring til os for at høre mere om studieture og skolerejser

I er velkommen til at ringe til Silkeborg Busselskab på telefon 8682 1466 eller at skrive til os på silkebus@silkebus.dk, hvis I ønsker mere information om studieture og skolerejser, herunder for at få priseksempler eller et uforpligtende tilbud.